Жена му го оставила бидејќи не сакал да имаат секс три пати неделно

Loading...

Тајванка се развела од својот сопруг по четири години брак, со тврдење дека неговиот пенис е премал.
Според кинескиот таблоид 52 годишната Тајванка се развела од нејзиниот 55 годишен сопруг  бидејќи не го исполнил ветувањето дека со неа ќе се секса трипати неделно.

„Неговиот пенис е толку мал, долг е само пет сантиметри. Не успеавме да се исексаме за целото времетраење на нашиот брак“, вели таа.
Парот се запознал во 2008 година, преку заеднички пријател. По пет месеци се венчале. Таа сакала секс и пред брак, но тој одбил, оправдувајќи се со апстиненција поради религиозни причини. За неговиот „проблем” жената дознала за време на првата брачна ноќ.
„Мене ми е драго да се сексам наутро, а таа секогаш беше подготвена околу полноќ. Јас во тоа време сум секогаш многу уморен“, вели тој.Тајванка се развела од својот сопруг по четири години брак, со тврдење дека неговиот пенис е премал.

loading...