Жена намерно кашлала на производи во продавница, па завршила со лисици

Жена која намерно кашлала на храна во продавница во Пенсилванија се соочува со кривична пријава, соопшти полицијата. Неименувана жена влегла во супермаркет и почнала да кашла на пекарските производи, месото … Продолжи со читање Жена намерно кашлала на производи во продавница, па завршила со лисици