Жена со ХИВ искасала полицаец

Loading...

Повозрасна пијана жена во раните утрински часови ги вознемирувала присутните во дискотека во италијанската област Тоскана, а потоа и го искасала полицаецот, кој дошол да ја апси.


Повредениот карабинер сега ќе мора да мине низ низа прегледи, оти таа била заразена со ХИВ.
Жената која и претходно ѝ била позната на полицијата, му скокнала на предводникот на патролата и го гризнала повеќепати за рацете, пред да биде уапсена.

 

loading...