Жените поизбирливи при сексот за една ноќ

Кога станува збор за секс за една вечер, жените се многу поизбирливи при изборот на соодветен секс партнер отколку мажите. Тие најчесто се впуштаа во секс исклучиво со мажи кои … Продолжи со читање Жените поизбирливи при сексот за една ноќ