Жени и шишиња шампањ, компилација за загарантирано смеење!

Loading...

Не би ние да дискриминираме по никој основ, демек ако не беа жени, мажи ќе ги отвараа шампањиве кој со заби, кој со око, кој со бицепс, ама ете, некој се нашол го составил ова видео. И сега што да правиме ние, освен слатко да се изнасмееме.

loading...
Loading...