Жељко ја „провали“ играта на Ава!

Стојановиќ на старлетата и рече дека тој и ја „провалил“ играта и дека нема да дозволи да го искористи како Урош, а Карабатиќ му рече дека тоа не е вистина и дека му ја полнат главата со глупости.
Се чини дека меѓу гулапчињата „пукна“ тиквата откако Карабатиќ на Жељко му побара да водат љубов на сред собата, а тој ја одби.
– Сакаше да ме направиш будала. Живееш во својата улога, јас постоев овде и без тебе, не сум кукавица Ава, нема да ме е**ш, кога сакав да разговараме, ти правеше драма, ја изгуби својата улога, готово! – и рече Жељко на Карабатиќ, а таа му одговори:
– Не, тоа не е точно, ти ја полнат главата!
Стојановиќ кавгата ја заврши со зборовите:
– Никој не ми ја полни главата, тоа сам го видов. Нема да ме зае**ш!Стојановиќ на старлетата и рече дека тој и ја „провалил“ играта и дека нема да дозволи да го искористи как

Пронајдете не на следниве мрежи: