Живојиновиќи ќе го добијат првиот наследник

Loading...

Набрзо по најгламурната свадба на Балканот во последниве години, на која патем кажано присуствуваа 900 гости, со која својата љубов со брак ја крунисаа Алексндра Пријовиќ и најстариот син на Боба Живојиновиќ, Филип Живојиновиќ стигна и веста дека чекаат принова.
И што е тука ново? Па има ново, а тоа е дека еден месец по свадбата Пријовиќка е веќе во благословена состојба, а сега се знае и полот на бебето.
Имено Боба и Брена за прв пат ќе станат баба и дедо на првиот внук. Веќе разбравте, бебето е машко, а чии гени ќе повлече останува да видиме. Нечии сигуно, зошто знаете како се вели – крвта не е вода. А, дали ќе биде спортист или ќе се бави со музика – сеедно, само нека е живо и здраво.

loading...