ЖИТАРКИ ЗА 5 МИНУТИ

Loading...

Житарките се една од најважните намирници за здрав почеток на еден ден. Тие ги содржат сите 5 хранливи материи –вода, минерали, протеини, маснотии и јаглехидрати, во различни количини кај различни житарки, секако.
Потребни состојки:
 
Повеќе на следниот ЛИНКЖитарките се една од најважните намирници за здрав почеток на еден ден. Тие ги содржат сите 5 хранливи материи &

loading...
Loading...