Загатка: Што е тоа што паѓа, а не се повредува?

Loading...

Дали ги обожававте загатките од училишните денови и секогаш успевавте да ги погодите без многу размислување?
Денес имаме нов предизвик за вас кој ќе ви го размрда мозокот и ќе ве натера да размислувате поинаку.
Едноставно прашање кое ќе ве врати во времето од детството:

Загатка: Што е тоа што паѓа, а не се повредува?

loading...
Loading...