Заев: Да живее европска Република Северна Македонија, да живее НАТО

Loading...

Денеска на свечената церемонија беше поставено знамето на НАТО пред Владата.
На церемонијата присуствуваа претставници од Владата, од Собранието, од Армијата како и поранешни политичари.
Премиерот Зоран Заев се обрати пред присутните на свеченоста и даде осврт на досега сработеното за да се постигнат стратешките определби, НАТО, а во видливо време и ЕУ.
– Да живее европска Република Северна Македонија, да живее НАТО, го заврши своето обраќање премиерот Заев.

0
loading...