Заев и Ципрас: Среќни сме градиме пријателство, а не мостови (ВИДЕО)

Loading...

По посетата на Ципрас на Скопје, грчките медиуми коментираат дека ја посвоиле Северна Македонија.
– Многу министри за да ни укажат чест се облекоа во боите на грчкото знаме, еве видете ја министерката за одбрана, која стои веднаш до нашето знаме. Горе-долу ги посвоивме, односно ја посвоивме Северна Македонија. Освен што ќе им помогнеме со обука за воените лица, медицината, правосудството, ќе им направиме дури и метеоролошка служба, вели новинарката Катја Макри.
На видеото ја имате анализата на грчкиот медиум:

loading...