ЗАКОН ЗА ПРИВЛЕКУВАЊЕ: 7 ЗНАЦИ ДЕКА УНИВЕРЗУМОТ ПЛАНИРА ДА ГИ ИСПОЛНИ ВАШИТЕ ЖЕЛБИ

Loading...

Согледајте ги мислите и зборовите, бидете благодарни, вежбајте визуализации …

Дајте се од себе за да ги остварите вашите желби. Ако се прашувате кога ќе се манифестира, обрнете внимание на овие седум знаци кои, според американската авторка Сара Прат, се показател дека сонот наскоро ќе стане јава

1. Насекаде гледате серија броеви 111, 1111 или 11:11

Без оглед на нумеричката низа, овие „ангелски“ броеви се силна и моќна форма на комуникација и укажуваат дека работите во вашиот живот се усогласуваат и течат во вистинската насока. Без разлика дали ги гледате единиците на регистарските таблички за автомобили, дигиталниот часовник или сметката во продавница, обрнете внимание на тој момент и заблагодарете се на универзумот.

2. Вашата интуиција е подобрена

Кога сте на патот да ги манифестирате вашите желби, вашата интуиција ќе се подобри. Можете да кажете нешто пред некој друг да го стори тоа, или вашиот соговорник да ви каже нешто што само што сакавте да го кажете. Можете да го земете мобилниот телефон во рака пред да заsвони, да пронајдете место на преполн паркинг …

3. Ги забележувате вашите духовни водичи, животни или тотеми

Ова е многу индивидуално искуство затоа што може да има одредени работи што се важни за вас. Можеби наидете на бели пердуви (симбол на ангел), видете еднорози, птици или бели пеперутки … Кога вибрирате со голема фреквенција и законот за привлечност работи за вас, ќе забележите сè повеќе вакви симболи што ќе укажат дека сте на вистинскиот пат.

4. Погледнете ги виножита

Виножитниците имаат магична енергија и се симбол на чистота. Без разлика дали верувате во тоа, виножитата сигурно можат да ви го кренат расположението и можат да ви помогнат да се насочите кон позитивноста. Кога со воодушевување ја гледате зачудувачката убавина на виножитото, вибрациите ви се зголемуваат и повеќе сте во можност да ги привлечете посакуваните работи.

5. Почнувате да наоѓате пари

Универзумот сака да живеете во изобилство, и затоа кога сте на патот на законот за привлечност, парите ќе започнат да течат. Без разлика дали на патот ќе најдете 50 долари или 10 долари, заблагодарете се на универзумот за вашата поддршка и побарајте помош за да донесете повеќе изобилство во животот

6. Сонот станува подобар, а соништата стануваат поживописни

Потсвеста го сака она што си го давате на „високото“ раководство и одговара на вашиот избор со љубов, а не со страв. Затоа стресот, вознемиреноста и грижата не се манифестираат во соништата.

7. Фреквенцијата на синхроничност се зголемува

Еден од најјасните знаци дека законот за привлечност работи за вас е значително зголемување на синхроничноста. Сте запознаете луѓе кои ќе ви помогнат, привлечете ги вистинските работи и настани што ќе отворат врата за нови можности … Најдоброто нешто што можете да направите е да кажете да за нови можности и искуства. Колку е похармоничен вашиот живот и проток во вистинската насока, толку повеќе „чуда“ и „докази“ таа манифестација навистина работи.

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...
Loading...