Заради протест затворени улици од “Мавровка“ кон Владата

Loading...

Денес, со почеток во 13:00 часот полицијата ќе воведе посебен сообраќаен режим на улицата што води од „Мавровка“ кон Владата, заради најавен протест.
-Од тие причини сообраќајот ќе биде пренасочен на булеварот „Илинден“ на потегот до крстосницата меѓу булеварот „Гоце Делчев“ и булеварот „ВМРО“ до крстосницата на булеварот „Илинден“ и булеварот „Свети Климент Охридски“, соопштуваат од МВР.

loading...