Заради трагедија во Палатата кралицата Елизабета ќе ги прекрши сите правила

Loading...
Поради трагедијата: Кралицата Елизабета ќе ги прекрши и најстрогите правилаБританските медиуми на големо пишуваат за трагедијата која ја доживеа кралицата Елизабета, откако и почина блиска пријателка и соработничка во Палатата.
Во Палатата по тешко боледување починала 73-годишната соработничка и жена од доверба на кралицата, Анет Вилком.
Кралицата била скршена зошто 40. години биле пријателки и таа ги знаела сите нејзини тајни.
-Беше строга, а сепак добра жена од ред и дисциплина. Управуваше со се, а сепак беше мека. Беше жена од доверба, велат од Палатата за британските медиуми.
Инаку, кралицата за неа ќе ги прекрши правилата и протоколот, и иако не се појавува на места каде привлекува внимание ќе оди на погребот.

 

 

loading...