Зајакнете ги и обликувајте ги потколениците со овие 3 вежби

Loading...

Потколениците се исто така важен дел од вашето тело и не треба да ги запоставувате кога вежбате. Работата на сите мускули во телото е исклучително важна за да ги отстраните и најмалите недостатоци што ги имате. Со цел да ги зајакнете мускулите на долниот дел на нозете, важни се интензитетот, степенот и фреквенцијата на вежбање, а овие три вежби ќе ви помогнат да ги зацврстите мускулите пропорционално на двете страни на нозете.

loading...
Loading...