За оваа песна Марина велеше дека е најдобрата која ја има напишано – слушнете ги прекрасните стихови

Loading...

Текстописецот Марина Туцаковиќ почина вчера на 67 -годишна возраст. Таа остави безвременски хитови, а за една песна постојано истакнуваше дека е најдобриот текст што го има направено.
Марина, со која членовите на групата „Генерација 5“ соработуваа само на првиот албум уште во 1979 година, еднаш истакна дека стиховите за песната “Ti samo budi dovoljno daleko” се најдобрите што таа ги напишала.

loading...
Loading...