За сезоната на грип која е пред нас – Чај со кој нема да се разболите

Loading...

Чајот од шипка е исклучително здрав, па затоа пијте го често.
Помага со големата количина витамин Ц, има повеќе од лимонот портокалот и пиперката заедно, па супер е за имунитет и против настинки и грипови во периодот на есен и зима. Делува како природен аналгетик.

loading...