За совршен задник: 30 вежби кои треба секојдневно да ги правите

Loading...

Заоблен и цврст задник е сон на секоја девојка и страст на мажите, па не е ни чудно што неретко главната фитнес задача е токму работа на задникот. Но, заборавете на гломазните справи во теретаната, напорните и долготрајни тренинзи – постои пократок пат кон целта.
Во прашање се кратки и ефикасни тренинзи кои можете да ги изведувате и во удобноста на вашиот дом, или каде и да ви падне напамет.
Потребни ви се само неколку минути дневно, но исто така и добра волја, истрајност и решеност да не се откажувате. Доколку овие вежби ги правите помалку од 30 дена, нема да ги постигнете посакуваните резултати, затоа, еден месец е оптимален временски период!

Нормално, колку повеќе сте истрајни, ефектот ќе биде видлив и подобар. Во прашање е комбинација од неколку едноставни вежби, кои лесно ќе можете да ги изведете без стручна помош.
Сепак, внимание!
За овие вежби е потребна одредена кондиција, пред секое вежбање, добро би било да направите неколку вежби за загревање.
За детално објаснување на овие вежби и како се изведуваат, погледнете го видеото во продолжение.

loading...