За што пее Есма во песната за Евровизија?

Loading...

За тоа што го пее Влатко Лозановски во евровизиската песна, сите го разбираме, меѓутоа делот каде пее Есма на ромски не е познат. Рrimetime.mk открива што всушност Есма пее. По се изгледа дека текстот што го пее Влатко Лозаноски на македонски јазик, нема никакви допирни точки со текстот што го пее Есма на ромски.. Погледнете го преводот и слушнете ја целата песна..

Me i Esma ake gjilavav,                                                 Јас, Есма еве пејам, tumare vile me ka takjarav                                  вашите срца јас ќе ги стоплам Me i Esma ake gjilavav                                                  Јас, Есма еве пејам, tumare vile me ka takjarav.                              вашите срца јас ќе ги стоплам Odoleske mashkar pageren                                затоа со половината мешајте Khelen sarine ushten Romalen!                                 ајде станете сите РомиЗа тоа што го пее Влатко Лозановски во евровизиската песна, сите го разбираме, меѓутоа делот каде пее Есма на ромски н

loading...