За љубителите на мачки: Овие апостолки се вистински хит

Loading...

Компанијата „Нара Гетаја“ ова лето го направи посебно за сите љубители на мачки, дизајнирајќи апостолки во обик на мачка.
Овие апостолки може да се купат во девет различни бои, а независно од бојата и големината сите го имаат истиот облик.
Од компанијата велат дека тие се направени од цврст и удобен водоотпорен материјал, а нивната цена изнесува околу 30 евра.

loading...