За 20 денари направете го најефикасното средство за бања и кујна

Дома во својата кујна може да го направите најмоќното средство за чистење на бањата и кујната, за тие да светнат без мака.Ви треба една намирница од дваесетина денари, или оцет и малку вода.

Се што ви е потребно е да измешате во шише со прскалка третина оцет, а остатокот да го наполните со вода, и да капнете и малку детергент за миење на садови.

Вака сте добиле безбедно и ефикасно средство за чистење дома, без хемикалии, кое навистина чисти се без оштетувања. Ќе блесне кадата, плочките, тушот, садоперот…

Пробајте, не чини многу, а вреди и делува.