ЗБЕСНАТ КОЊ ТРЧА ВО СПРОТИВЕН ПРАВЕЦ НА АВТОПАТОТ СКОПЈЕ-ТЕТОВО Полициските возила не можат да го стигнат

Loading...

На видеото објавено на социјалните мрежи се гледа дека во потерата по него се вклучиле повеќе полициски возила, но не можеле да го запрат коњот кој трчал со голема брзина.
Коњ кој влече запрежна приколка предизвикал огромна опасност на автопатот Скопје-Тетово откако тргнал да трча во спротивен правец на автопатот.
На видеото објавено на социјалните мрежи се гледа дека во потерата по него се вклучиле повеќе полициски возила, но не можеле да го запрат коњот кој трчал со голема брзина.

loading...
Loading...