Зборовите се тие кои го менуваат светот

Loading...

Променете ги своите зборови па ќе го промените и вашиот свет. Понекогаш зборовите што ги кажуваме не одговараат на пораката што сакаме да ја испратиме. Колку е тоа битно е покажано во ова видео. Правилниот избор на зборови може многу поинаку да влијае врз луѓето. Задолжително погледнете го ова видео и уверете се. 
 Променете ги своите зборови па ќе го промените и вашиот свет. Понекогаш зборовите што ги кажуваме не одговараат на пораката што сакаме да ја испрат

loading...