Звучи совршено: „Македонско девојче“ ги сплоти вокалите на Каролина Гочева и Амира Медуњанин

Loading...

Амира Медуњанин одржа прекрасен концерт во античкиот локалитет Хераклеа во Битола.
Вечерта стана совршена кога на сцената се појави македонското девојче.
Како изненадување, 48-годишната босанска пејачка ја покани Каролина Гочева на сцената и заедно ја изведоа „Македонско девојче“.

loading...