Згодната Јелена никаде не се појавува без овој детаљ, а ретко кој го забележува

Loading...

Познато е дека секоја јавна личност има барем некој трик што го користи за покривање на несовршености или, во случајот на хрватската пејачка Јелена Розга, за да изгледа подобро отколку што е.


Детаљот без кој никогаш нема да ја видите убавата хрватска пејачка – без разлика дали е лето или зима, се мрежести чорапи во боја на кожа. Без разлика дали носи фустан или кратки панталони, Јелена никогаш нема да се појави на сцената без ова парче. Секако, исклучоци се случаите кога таа носи долги фустани, комбинезони и слично.

loading...