Зеленски го насмеа цел свет, за оваа “комуникација“ зборуваат сите

Loading...

Украинскиот претседател Володомир Зеленски го насмеа цел свет.
Тој е познат по својот хумор, но, сега внесе нова димензија.
Неговата смешна идеја навистина успеа да ги забавува сите.
Имено, ја соедини групата комичари за да ги забавува гостите на Конференцијата „ДА“.
Тоа што се случи, не може да се раскаже. Мора да го погледнете ова урнебесно видео:

loading...
Loading...