Земјотресите во Албанија не прекинуваат

Loading...

Уште еден земјотрес е почувствуван синоќа 7 минути по 22 часот со епицентар во Албанија. Земјотресот е со јачина од 4.4 степени по Рихтер, на длабочина од 40 км. Епицентарот на земјотресот е на 20 км од Тирана и 5 км од Валона.
Жителите останаа надвор од своите живеалишта и ноќта ја минаа во шаторите поставени од страна на армијата.

loading...