Земјотрес од пет степени во Подгорица

Loading...

Силен земјотрес од пет степени ги вознемири жителите во Подгорица пладнево, а истиот со помал интензитет се почувствува и во Македонија и во Скопје.
Потресот бил на длабочина од два километра, а за сега не се знае колкави се штетите. Не се знае ни со колкав интензитет е точно почувствуван кај нас.

loading...