ЗЕМЈО ОТВОРИ СЕ! Џоле Џогани во емисија пред цел балкан изнесе интимни детали од спалната соба со Весна

Loading...

Весна и Џоле Џогани важат за еден од најхармоничните парови на сцената. Тие се во брак со години и признаваат дека и денес не им недостасува страст и љубов
За време на гостувањето во емисијата ”Grand magazin”, Џоле откри дека веќе девет години чита разни научни книги, додека пак Весна е повеќе склона кон романите.
– Таа многу чита, и претежно сака романи, а кога од далеку ќе го видам насловот на книгата, велам „Ооооо, вечерва ќе биде убаво“ – откри Џоле и почна да си ги трие дланките.


– Најубаво беше кога читаше „50 нијанси сиво“. Тоа кога го читаше, тоа ни беше најдобриот период – рече Џогани со смеа, па затоа Весна се засрами.
– Земи го сопругот да те посрамоти. Џоле, дали разбираш дека не сме дома и луѓето нè гледаат? – го праша неговата сопруга, на која и беше малку непријатно поради зборовите што ги кажа.

loading...