Зимска приказна во чинија: Тестенини со три вида месо и прокељ

Loading...

Вистинска зимска приказна во еден рецепт. Мешавината на вксусови е неодолива, а најдобро од сѐ е што ќе ги искористите остатоците од месо од празничните денови.
Зачувајте го овој рецепт, ќе ви се најде околу 3-4 јануари!

loading...
Loading...