Знаци дека е геј

Loading...

Кога навистина ве привлекува некој, некогаш е тешко да се каже дали и вие го привлекувате. Особено е тешко да препознаете дали е геј. Сепак, постојат одредени знаци кои се надеваме би ви помогнале во препознавањето.
1.Ви сте го направиле првиот чекор. Доколку при запознавањето сте осетиле некаков напор додека стигнете до момчето, можеби значи дека тој и не сакал да запознае девојка.
 
2. Единствена женска убавина за која што коментира е Барби куклата. Доколку заприметите дека момчето никогаш не коментира згодни девојки и нивните тела, дефинитивно треба да реагирате.
 
3. Доколку заприметите некои потези и  гестикулации кои ви личат како копирани од некое машко списание, треба да се запрашате дали е геј. Ваквите момци најчесто читаат колумни поврзани со момци, па кој знае дали се задржуваат само на  текстот и советите или повеќе на сликите.
 
Внимавајте!Кога навистина ве привлекува некој, некогаш е тешко да се каже дали и вие

loading...
Loading...