Знаци кои покажуваат дека ви е фрлена клетва

Loading...

Многумина се уверени дека се проколнети, а за жал многу од нив и се во право. Ако ги забележите овие осум знаци, коисе најчести, показатели, значи и вие сте проколнати.
Нагло губење на енергијата: Ако некогаш степукале од сила, сте биле преполни со живот и енергија, а одеднаш сте потонале и веќе немате воља за ништо, тоа може да биде еден од знаците дека ви е фрлена клетва.
Финансиска загуба: Доколку ненадејно претрпите големи финансиски загуби, ако сте изгубиле многу пари во некои влоувања или одеднаш од стабилна ситуација сте влегле во безизлезна.
Зачестени проблеми во љубовта: Некогаш сте биле во стабилна љубовна врска, но во последно време љубовниот ѝивот ви е мизерен, не можете да задржите партнер, сте доживеале развод, немате веќе волја за секс.


Кошмари: Одеднаш почнувате а сонувате кошмари. Соништата се убедливи и многу ве оптоваруваат. Сонувате смрт, змии, скорпиони, пад од висина.
Црни знамиња: Доколку ви исчезнеомилено парче накит или необјасниво се искине, тоа може да биде знак дека сте проколнати.
Баксуз: Ова е нешто што многумина го доживуваат субјективно, но ако сте навистина во голема црна серија и сѐ се врти против вас, тоа е тоа.
Необјаснива болка: Ако почесто од нормално почнете да чувствувате болка во телото која не можете да си ја објасните, особено во долниот дел на грбот, стомакот, па дури и нозете, а лекарите не можат да откријат која е прчината.
Проблеми со спиењето: Одеднаш почнувате да се будите навечер, долго не моежет е да заспиете, се потите во текот на сонот, а порано не ви се случувало ова.
Ако препознаете само четири од овие знаци, не е страшно, но ако ги препознаете сите осум, веднаш на бајачка. Секако, ако верувате во клетви

loading...