Зошто ве оставил? Тука е одговорот!

Зошто? Прашање кое многу често останува без одговор. Некои момчиња не сакаат да одговорат за да не ги повредат, некои едноставно се плашат, а оние кои ја кажуваат вистината се многу ретки. За среќа, тука се истражувањата кои барем приближно да ни го даваат одговорат на вечното прашање.
Страницата WotWentWrong е одлична алатка за сите луѓе кои немаат храброст да и кажат на девојката во лице од кои причини ја оставиле, а подоцна можат тоа да го направат со пополнување на формуларот на споменатава страница. Најновите истражувања вклучуваат 500 испитаници кои ги навеле причините заради кои ги оставиле девојките.
1. Не сум спремен за врска- 15 проценти
2. Лоша хигиена- 10 проценти
3. Не чувствувам приоритет- 10 проценти
4. Премногу се каравме- 10 проценти
5. Ниско ниво на либидо-10 проценти
6. Премногу доцни- 9 проценти
7. Постои друга- 9 проценти
8. Лошо се бакнува- 8 проценти
9. Не гледам иднина со неа-8 проценти
10. Премногу е влакнеста-8 проценти
Некои од причините се сосема познати, дури и оправдани, а за некои други дури  е и добро да не ни ги кажете во лице. Зошто? Прашање кое многу често останува без одговор. Некои момчиња не сакаат да одговорат за да не ги повредат, некои

Пронајдете не на следниве мрежи: