„Зошто во Хрватска туристи доаѓаат првпат, последен пат и никогаш повеќе“- Новинарка ги објави цените за појадок

Хрватска новинарка објави фотографија од ценовник од еден ресторан во Хвар и предизвика бурни реакции.
„Еве зошто готи ни доаѓаат три пари: Прв пат, последен пат и никогаш веќе. Ова се појави пред еден најпросечен ресторан во Хвар“ напишала таа.

Цените се високи, а за појадок треба да одвоите до 15 евра, а за тиа пари добивата омлет со шпаргли.
За мусли треба да одвоите 16 евра, а толку ќе ве чини и тост на Хвар. За „бенедигт“ јајца ќе ве чини 23 евра.
Според навееното на менито, со секој оброк следува и цеден сок од портокал.

Пронајдете не на следниве мрежи: