Зошто жените не сакаат добри момци

Loading...

И после сите изјави дека жените сакаат фини и воспитани момци, на крај сепак завршуваат со лошите.
Постојат неколку причини за тоа зошто жените не сакаат добри момци:
1. Лошите момци се пореални- ова е така затоа што добрите момци најчесто се предобри за да бидат вистинити, не е можно некој да биде фин цело време. Поради овој факт добрите момци трудејќи се секогаш да бидат фини се исклучуваат од реалноста.
2. Лошите момци имаат поголема самодоверба- тие никогаш не би дозволиле некоја жена да ги контролира. Имаат голема самодоверба и тоа ги прави по привлечни.
3. Лошите момци секогаш се предизвик- лошите момци се секогаш не предвидливи и со тоа предизвикуваат поголема возбуда кај жените.
4. Лошите момци делуваат заштитнички- мажите од секогаш ги штителе своите жени. Лошите момци оставаат впечаток дека се многу способни и делуваат заштитнички. Иако некогаш ова може да биде негативно и агресивно, жените сепак кога би требало да одберат овој тип е дефинитивно за нив. 
5. Лошите момци се пошармантни – поради својот по агресивен настап лошите момци може да бидат многу шармантни, додека добрите најчесто делуваат како да не знаат што треба да кажат.
Сепак, пред да се заљубите и врската да прерасне во нешто посериозно, внимавајте, лошите момци може да бидат и опасни.
 
Copyright 2012 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.И после сите изјави дека жените сакаат фини и воспитани момци, на крај с

loading...
Loading...