Зошто некои луѓе ставаат тоалетна хартија во фрижидерот?

Малкумина знаат дека хартијата прозведена за лична хигиена всушност е дизајнирана да ги апсорбира лошите мириси

Новиот тренд со тоалетна хартија во фрижидер, кој го наметнаа социјалните мрежи е многу корисен, ќе се изненадите зошто.
Малкумина знаат дека хартијата прозведена за лична хигиена всушност е дизајнирана да ги апсорбира лошите мириси од фрижидерот. Колку пати се нервирате кога ќе ја отворите вратата од фрижидерот и ќе ве облее мирзиба помешана од лук, кромид, сирење, остатоци од храна и сл.

@sohahome

Hãy đặt 1 cuộn giấy vệ sinh vào tủ lạnh: Kết quả thu được sẽ khiến bạn ước mình làm sớm hơn #amm #soha #sohahome #leanontiktok

♬ nhạc nền – Soha.Home – Soha.Home
Пронајдете не на следниве мрежи: