Зошто симпатичните и добри дечки секогаш завршуваат со невротични и лоши жени?

Loading...

Можеби едноставно сте магнет за карактер кој не ви се допаѓа. Детектирани се 3 причини зошто добрите мажи завршуваат со жените кои потоа им ја „вадат маста“.

1. За да некој заврши со нив, навистина мора да биде добар. Лошите жени не се воопшто глупави. Тие секогаш ги бираат слатките мажи, кои се подготвени за давање. Такви кои нема да ги остават при првиот знак на лудост. Мажи кои се подготвени и вољни да помогнат.

2. Добрите дечки често уживаат во возбудата која им ја внесуваат овие жени во животот. Во секој момент, таа може да се обиде да направи нешто страшно и неочекувано – да му го удри автомобилот, да фрла чаши низ домот, да го остави или изневери. Него го возбудува ова чувство и му се чини дека живее во ТВ сапуница.

3. Понекогаш и фините мажи се заљубуваат во нормални личности, но им допуштаат да си ги развијат лошите карактеристики и несвесно ја учат да се однесува како лоша вештерка.

Има ли вистина дека колку си полош толку повеќе си привлечен?

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...