Зошто треба да пиете чај во текот на денот?

Loading...

Во новото видео, доктор Ентони Балдузи ќе ви објасни зошто е добро да пиете чај во текот на денот.
Добропознато е дека треба да останеме хидрирани доколку сакаме да бидеме здрави, па затоа треба да внесуваме многу течности во текот на денот. Освен вода, треба да пиете и чај бидејќи има многу здравствени придобивки за вашето здравје.
Погледнете го видеото.

loading...