Иако мирисот на омекнувач е краткотраен, има решение: Продолжете ја свежината на вашата гардероба со помош на овој трик

Loading...

Една жена на Фејсбук, покажа трик што ќе им го олесни животот на жените. Сведоци сме дека мирисот на омекнувач, без разлика колку ќе го ставите при перење, испарува многу брзо.
Оваа жена покажа како можете да го зачувате мирисот на вашата облека после миење, а она што ви треба се сунѓери.
Таа зеде три пакувања сунѓери за миење садови и омекнувач за ткаенина. Потоа ги пресече сунѓерите на половина, а едната ја стави во пластичен сад што го наполни до половина со омекнувач.
Таа потоа го додаде остатокот од сунѓер во садот и целосно го наполни садот со омекнувач за ткаенина. Таа ги стави алиштата во машината за сушење, и стави две натопени половини од сунѓер во барабанот и ја вклучи саканата програма.
Најдобро е што можете да ги користите неколку пати, а мирисот не исчезнува. Само погрижете се добро да ги притиснете пред да ги ставите во машината за сушење – забележа таа.

loading...
Loading...