Иванка Трамп без градник го пречека српскиот министер Дачиќ !!

Loading...

Фотографијата на шефот на српската дипломатија Ивица Дачиќ и ќерката на американскиот претседател Иванка Трамп е нов хит на социјалните мрежи.
Иванка Трамп без градник застанала пред српскиот потпретседател и министер Ивица Дачиќ, оваа фотка експресно станала хит во светот.


Шефот на српската дипломатија учествува во Њујорк на 74- заседание на Генералното собрание на Обединетите Нации каде се разговара на највисоко ниво на тема „Глобален повик за заштита на верската слобода“ во организација на САД.
Со собирот претседава американскиот претседател Доналд Трамп, токму на овој собир Дачиќ се сретнал со Иванка Трамп.

loading...