Иван Исцелител го спаси Дарко Лазиќ!?

Според тоа што го објавил на својот профил, фан страна Иван Исцелител имал молба да го спаси со молитви Дарко Лазиќ. Потоа како што можете следи заклучок и дека го спасил. Нема да се мешаме или коментираме. Еве ја целата изјава на мегапопуларниот и мегапознатиот Иван Исцелител: