Иван Исцелител реагираше за поповите

Loading...

Иван Исцелител реагираше за поповите

Еве го текстот што го објавивме:

Кавадарци: Свештеници со икони и крстови против КОРОНА ВИРУСОТ (видео)

На нашата Фејсбук страница тој напиша: НЕМААТ ПОЈАСИ, АКО ЗАКОЧИ ЌЕ СЕ ПОТЕПААТ.

Има поента!!

 

Повеќе информации и анкети можете да најдете на нашата Фејбук страница!!!

Па потоа прочитајте уште и ова:

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...