Игор Лазаревски претседател на комитетот на СДСМ од Кичево се заканува

Loading...

Игор Лазаревски претседател на комитетот на СДСМ од Кичево се заканува на телефон. Охридскај објави на јутјуб целосен разговор. Послушајте. Ова станува бре Тунгузија…

loading...