Игор Џамбазов се запозна со родителите на саканата Илина Арсова

Loading...

Со насмевки на лицата и на едно од најубавите места во Македонија, ведра средба на Игор со родителите на неговата сакана.
Родителите на Илина Арсова живеат среќни пензионерски денови, а тие со задоволство се запознаа со избраникот на нивната ќерка Илина Арсова, Игор Џамбазов.
Тие имаа средба во еден локал во селото Јанче, во срцето на националниот парк Маврово, но и мини турнеја низ убавините на Македонија.


Ја посетија и куќата на Али Риза Ефенди, таткото на Мустафа Кемал Ататурк, село Коџаџик, општина Центар Жупа, а Игор во описот на една од фотографиите се пошегува: „Браќа Турци, шо не останавте уште 500 години да му се невиди…за фризурата на Илина се погрижи ветерот…“.

 

View this post on Instagram

 

💕💜💗💙

A post shared by Ilina Arsova (@ilina_arsova) on


Инаку, Илина ја обожава и фамозната мачка на Игор, Емче.
Запознавањето со родителите низ фотки:

 

View this post on Instagram

 

22.08.2020 Ziyaretçilerimiz Посетители

A post shared by 🇹🇷Atatürk Anı Evi (@ataturkanievi) on

 

loading...