Изгледа со мене нешто не е во ред!!

Loading...
Изгледа со мене нешто не е во ред, па немам капацитет да го познаам “прагматичниот рационален” момент на “патриотизмот”…
т.е. стомак немам изгледа, оти од самата помисла на некои “патриотски” моменти, ми се повраќа.
Фала ви “патриотиштс бее” што помагате вака сега да се турни Заев.
Па со Боки Војвода по избори, за Рекет, има парче да напрајте, ќе си лежи и оро ќе игра !
Ами “северна” ???
Е шојма врска тоа сега, за влаС за напреТ треба сега, остајте то …
Изгледа “северна” ни смета уште нам, на “антидржавните деструктивни” елементи, кои ваква каква што е деформирана и обезличена, не ја сакаме ниту обновена, ниту пак да оди било каде “напред”.
Шшшшш … чек нешто по светот се збора за некакво “silent majority”.
Престанете со навредите и можи и ќе го чуете тоа “тивко мнозинство”.
Ако не го чуете, жално за вас.
Оти во негови раце ќе е и иднината и обновата за МАКЕДОНИЈА (не на “северна”) кога ќе дојде време.

Изгледа со мене нешто не е во ред, па немам капацитет да го познаам "прагматичниот рационален" момент на "патриотизмот"…

Публикувахте от Благој Македонецот Шаклевски Македонски в Понеделник, 29 юни 2020 г.

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...