Изгледот на Северина ја полуде публиката во Минхен

Чипка, кожа, шлиц…… не е чудо зошто Северина го полуде Минхен
Освен што им приредила незаборавна забава со изведбата на нејзините најго

Пронајдете не на следниве мрежи: