Изгор цени на омиленото место за летување на Македонците: Вечера во ресторан ќе ве чини 100 евра

Loading...

Хрватска е едно од омилените места за летување, но оваа година е изгор скапа.
Цените на храната се како и минатото лето, додека за омилените закуски на плажа ќе издвоите до 5 евра. 1,5 евра чинат крофните.


Цените на пецивата и брзата храна се до 3 евра, како и за парче пица или плескавица.
Оброк во ресторан ќе ве чини многу. Ако седнете со семејството во ресторан, сметката најверојатно ќе ви биде и до 100 евра.

loading...