Изгужваните фаци на власта!

Loading...

Е да, изгужваните фаци како и се друго пробаат поразот да го прикажат како победа. Но тешко им оди. Во моменти пред да започне прес конференцијата на дел од пратениците на СДС, како што ќе може да чуете во видеово, на собранискиот микрофон, без да знаат се уснимени како се договаараат да прикажат насмевки, оти нели „победиле“ вчера на референдумот.
Во оваа пригода нема да ги спомнуваме резултатите во Сарај и Арачиново кои се интергалактички најевропските градови од Камчатка до Ушуаиа во Аргентина. Тие резултати за друга пригода.
И во моменти кога ја добиваат интрукцијата дека треба да се смешкаат имате вратка од пратеничка на СДС (простете имињата не им ги знаеме, оти во секој случај се само бројка за гласање) дека БИЛЕ ЗГУЖВАНИ ДЕНЕСКА. Е да, мора да се признае. Малку се ЗГУЖВАНИ. Ги згужва народот кој што го потценуваат во секоја можна прилика.

Малку фаците да ни бидат насмеани! Ама денеска сме изгужвани!! 🙂

Малку фаците да ни бидат насмеани! Ама денеска сме изгужвани!! 🙂

Gepostet von Александар Македонски am Montag, 1. Oktober 2018

Следете не на Фејсбук. Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!! За 5Г контроверзата ПРОЧИТАЈТЕТУКА.
loading...