Израдувајте ги најмладите: Интересна идеја за весели велигденски јајца

Loading...

Се ближи Велигден и Велики четврток – денот кога обично домаќинките подготвуваат јајца.
Ако се уште не сте смислиле како да ги украсите велигденските јајца, еве една идеја.
Овие велигденски јајца ќе бидат радост за вашите дечиња. Направете ги највеселите и најкреативните јајца.

loading...