Имајте секс за да бидете паметни

Loading...

Иако можеби ретко кој би претпоставил дека има поврзаност помеѓу сексот и интелигенцијата, најновото истражување го покажува токму тоа, дека сексуалните односи со партнерите можат да бидат од исклучителна корист за мозочните клетки и да ги направат луѓето попаметни.
Повеќе на ТЗМ.МКИако можеби ретко кој би претпоставил дека има поврзаност помеѓу сексот и интелигенцијата, најновото ист

loading...
Loading...